Täältä löydät maatilan muut asukit! Niitä saa vapaasti käydä rapsuttelemassa ja leikittämässä. Huomioi kuitenkin, että niillä ei ole asiaa navetan eläintiloihin tai maitohuoneeseen. Ainoastaan Loru voi Tatjanan ohjeistuksella tulla navettaan eläinten siirtojen vuoksi.

Koirat


Romulus

Romulus on noin kahdeksanvuotias, kastroitu galgo español uros, jonka Tatjana adoptoi muutama vuosi sitten. Se on hieman etäinen uusien ihmisten kanssa, mutta seuraa Tatjanaa kuin varjo. Romulus rakastaa rapsutuksia ja totuttuaan uuteen ihmiseen saattaakin hakea omatoimisesti huomiota tältä.

Jupiter

Jupiter on parivuotias kangal uros. Toimii rodunomaisesti tilan vahtikoirana, mutta suunnitelmissa olisi myös pienimuotoinen kisaura nuoren herran kanssa. Tulee toimeen tilan muiden koirien ja kissojen kanssa, mutta vieraat koirat eivät ole Jupiterin mieleen. Erittäin kiintynyt Tatjanaan, mutta kaitsee tuntemattomia ihmisiä.

CC BY-NC-ND 2.0

Loru

Loru on kolmevuotias australian kelpie narttu, joka toimii maatilan paimenkoirana. Se on oiva apu lehmien siirrossa ja lyhentää työaikaa huomattavasti. Loru on energinen, kuuliainen ja todella viisas koira, joka rakastaa työtään. Se tervehtii kaikki vieraat innokkaasti läpi, mutta nähtyään kaiken se yleensä vetäytyy omiin oloihinsa.

CC0 1.0


Kissat


Aava

Aava on viisivuotias, leikattu maatiaiskissa tyttö, jonka päätehtävänä on pitää hiirikanta aisoissa. Se on erittäin puhelias ja sosiaalinen ja hakeutuukin mielellään ihmisen seuraan. Se löytääkin aina tiensä taukotupaan juuri silloin, kun siellä on ihmisiä, ja hyppää syliin rapsuteltavaksi.

Kajo

Kajo on parivuotias, leikattu maatiaiskissa kolli. Se on hieman laiska ja sen löytääkin usein torkkumasta navetan toimistosta. Lypsyn jälkeen se pyörii yleensä jaloissa ja kerjää edes tilkkaa maitoa herkuksi, joten vasikoiden maitojen kanssa saakin olla tarkkana. Laiskuudestaan huolimatta Kajo saattaa innostua leikkimään, ja sillä onkin oma lempilelu jonka se saattaa kantaa ihmisen jalkoihin.


Savas

Tatjanan Amerikan tuonti. Klikkaamalla kuvaa pääset hevosen sivuille. Savas asustelee Sinisimpukan tallilla.

Tämä on virtuaalinen maatila! This is a SIM-game farm!
Luotu Webnodella
Luo kotisivut ilmaiseksi! Tämä verkkosivu on luotu Webnodella. Luo oma verkkosivusi ilmaiseksi tänään! Aloita