Henkilökunta

Tatjana

Tilan emäntä | 27

Tilaa pyörittää 27-vuotias naisenalku, joka on työskennellyt lehmien parissa koko ikänsä. Oman tilan suunnittelu alkoi jo Demon, Tatjanan nimikkosonnin, aikana, kun nainen oli vielä 17-vuotias. Alkuperäinen tarkoitus oli ottaa härkäpoika Tatjanan omiin nimiin asumaan, mutta valitettavasti tämä menehtyi ennen navetan ostoa. Demon menetys oli Tatjanalle kova paikka, mutta hän ei luopunut unelmastaan. Niinpä noin vuoden kuluttua hän osti vanhan maatilatontin, jonne alkoi pian muuttamaan Tatjanan ikioma lehmäkatras.

Tatjana on eloisa, reipas ja ystävällinen nainen, joka rakastaa lehmiänsä yli kaiken. Hänelle tärkeintä on karjan hyvinvointi ja hän panostaakin eläinten viihtyvyyteen tarkasti. Hän on huumorintajuinen ja auttavainen, joten häntä saa reippaasti vetäistä hihasta tarpeen tullen. Hän osaa olla myös tiukka ja muistuttaakin usein hygieenisyydestä ja paikkojen siistinä pitämisestä. Hänet löytää usein joko lehmien luota tai keväisin ja syksyisin pelloilta työskentelemästä. Tatjana myös hoitaa lehmien siemmennykset itse.
Usein hänen mukanaan näkee myös tilan muita asukkeja. Tatjana omistaa myös quarterhevosen, joka ei kummiskaan asusta tilalla vaan on sijoitettuna erilliselle tallille.


Jenni

Lomittaja | 19 

Jenni käy säännöllisesti lomittamassa ja muutenkin auttamassa Tatjanaa tilan töissä. Hän opiskelee tällä hetkellä agrologiksi, joten opiskelupäivinä häntä ei näe tilalla.

Jenni on hieman ujo, mutta lämmettyään oikein mukavaa juttuseuraa. Hän on tuttujen ihmisten kanssa puhelias ja välillä oikein rasavillikin tapaus. Hän nauttii tietojensa ja taitojensa testaamisesta, joten häneltäkin voi tarvittaessa kysyä apua. Hän rakastaa eläimiä ja usein hänet löytääkin rapsuttelemasta vasikoita tai lypsyasemalta.


Markus

Lomittaja | 30

Markusta näkee tilalla eniten keväisin ja syksyisin peltotöiden aikaan, jolloin hän avustaa Tatjanaa peltojen huollossa ja sadonkorjuussa. Mutta tämän lisäksi miestä saattaa nähdä vilaukselta muinakin aikoina, yleensä tilan kaluston ja muiden koneistojen huollon parissa. Silloin tällöin Markus saattaa auttaa myös lypsytyössä.

Markus on energinen ja oikein mukavaa työskentelyseuraa, sillä hän saa ihmiset helposti hyvälle tuulelle. Joskus tuntuu ettei olisi hetkeäkään, etteikö mies saisi jotain hauskaa sanottua. Hän on rento ja tiukan paikan tullen hänelle on helppo puhua.


Kuvat: Pixabay

Tämä on virtuaalinen maatila! This is a SIM-game farm!
Luotu Webnodella
Luo kotisivut ilmaiseksi! Tämä verkkosivu on luotu Webnodella. Luo oma verkkosivusi ilmaiseksi tänään! Aloita